Bli Medlem CFA

Ønsker du en
forandring?

Vi har et godt felleskap og gir alle medlemmer muligheten til å få bedre helse.

Registrer deg uforpliktende i dag så vil en av våre dyktige coacher kontakte deg, og gi deg mer informasjon.

  Dette sier medlemmene våre om oss

  "Det beste med CFA er et fatastisk godt samhold og det sosiale. Du føler deg inkludert og sett av både coachene og de du trener sammen med. Alle kan være med og vi heier på hverandre. Jeg har fått meg nye venner, både i boksen og på fritiden"

  Marit

  "Jeg har gjennom livet hatt lange perioder men ingen form for trening og andre perioder hvor jeg har trent forskjellige ting sporadisk. Jeg har ikke vært borti noe som gir meg så mye treningsglede, mestringsfølelse og tilhørighet som det jeg har funnet med Crossfit og hos CFA. Med utrolige dyktige og erfarne instruktører, som evner å se DEG! Dette er det samme enten du er en person som bare ønsker å komme i bedre form, har noen skader eller svakheter i kroppen du vil bli frisk fra eller om du er en utøver som satser på en idrettskarriere. Alla blir sett og får tilpasset oppfølging og opplæring."

  Espen

  "Kurset var veldig bra. Fikk en god innføring i hva Crossfit er, dere fremstår som profesjonelle og helhetstenkende. Jeg var bekymret for om dette var noe for meg og om jeg hadde helse/fysikk til dette. Jeg opplevde at kurset ga motivasjon til å starte opp. På de de gjennomførte øktene fikk jeg absolutt kjenne på samholdet og fellesskapet på sentret."

  Berit

  Våre Medlemskap

  1 MND BINDING

  1649 kr

  6 MND BINDING

  1499 kr

  12 MND BINDING

  1299 kr

  6 MND BINDING

  Senior/Student/Utrykningspersonell: 1299kr

  12 MND BINDING

  Senior/Student/Utrykningspersonell: 1099kr

  PT MEDLEMSKAP 12 MND BINDING

  2 PT-timer i uken + fri tilgang til egentrening på senteret (ikke gruppetimer): 5200kr

  Drop in

  250kr

  Ukespass

  500kr

  Sosiale Medier